Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Mollie Minott och Dimpker Brothers till Latitud 57

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

MUSIK

På lördagen presenterade Latitud 57 två artister till sommarens festival . ”Vi kan med stor glädje meddela att Mollie Minott och Dimpker Brothers kommer till oss på Latitud 57 den 8 juli”, skriver arrangören på sina sociala medier.

Idoltvåan Mollie Minott från Mörtfors uppträdde för Latitud 57:s 9 000 besökare första gången år 2015. I år släpper hon sitt debutalbum och hon kommer att spela de nya låtarna som rör sig ”mellan sofistikerad pop och ett vintage ljudlandskap” tillsammans med sitt band.

Releaseturné i USA

Den andra akten som uppträder på Latitud 57 är de småländska bröderna Martin och Adam Dimpker från Hulta. De kom nyligen hem från en releaseturné i USA och bjuder på en ”mix av americana och pop”.

FAKTA / LATITUD 57

Festivalen äger rum den 7-8 juli och på scenen står bland annat Miss Li, Benjamin Ingrosso, Hooja, Johnossi, Wilmer X, Moneybrother, Maja Francis m.fl.

Foto: Pressbild/Länsstyrelsen i Kalmar län

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS