Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Morgan skrapade hem en Trissvinst: ”Vi kommer ta med hela familjen med barn och barnbarn på…”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SVERIGE

”Morgan från Uddevalla fick en Trisslott med tre tv-rutor i födelsedagspresent av sin familj. Tack vare en dubbelkoll av lotten vann Morgon en kvarts miljon kronor i TV4 Nyhetsmorgon under torsdagen. Nu väntar en resa tillsammans med hela familjen”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

”När Morgan fyllde år i somras fick han bland annat en Trisslott i present av sin familj. När hans dotter dubbelkollade om det var någon vinst såg hon tre tv-rutor och en garanterad storvinst”, skriver Svenska Spel.

”En riktigt bra present”

− Jag blev lite chockad så det tog ett tag att smälta att det var sant. Men det var väldigt roligt och en riktigt bra present, säger Morgan glatt inför skrapet i tv.

”Under torsdagen hade Morgan med sig sin sambo som stöd i studion, och resten av familjen som hejaklack på distans, när han skrapade lott nummer 17 i TV4 Nyhetsmorgon. Skrapet resulterade i en vinst på 250 000 kronor”, skriver Svenska Spel.

”Sol- eller skidresa”

− Det känns bra! Vi kommer ta med hela familjen med barn och barnbarn på en sol- eller skidresa, eller kanske båda nu när vinsten blev mer än dubbelt så mycket, säger Morgan.

”Men allra först ska Morgan och hans sambo fira vinsten med en runda på stan och en extra lyxig lunch.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Natalie Wallin gläds med Morgan som blir årets fjärde Uddevallare att vinna stort på Triss i tv”, skriver Svenska Spel.

− Tala om oförglömlig födelsedag att skrapa fram en garanterad storvinst som leder hela vägen till en kvarts miljon kronor. Jag är övertygad om att de kommer få riktigt härliga och minnesvärda resor tack vare vinsten, säger Natalie Wallin.

Lotten som gav de tre tv-rutorna var köpt hos Willys Uddevalla.

Se när Morgan skrapar fram storvinsten här.

Det här är Triss:

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
8
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
1

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS