Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Motumash släpper ny singel på Spotify

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

MUSIK

Oskarshamnsbandet Motumash släpper singeln Mother på Spotify och andra digitala plattformar med nya sångerskan Alexandra Simonsson bakom micken. Siktet är dock ställt högre än så, ett albumsläpp på vinyl.

”Vi kände att vi ville presentera nytt material med vår nya sångerska Alexandra och i med att vi är inne i en kreativ fas var det bara att sätta igång”, säger bandets gitarrist Konny Lindblom.

Vinylsläpp senare i år

Bandet siktar på att fortsätta skriva material och planerar ett vinylsläpp senare i år.

”Processen att trycka en vinyl tar lång tid, så det var därför vi började med att släppa en singel på Spotify och andra digitala plattformar, säger bandets bassist Jonas Neldemyr. Vi kommer fortsätta att skriva musik och släppa ett album på vinyl nu när vi känner att vi har bra material”, berättar Alexandra Simonsson.

Ser fram emot Hojrock

Under året planerar Motumash att ge sig ut på vägarna och spela så mycket som möjligt.

”Nu när restriktionerna släppts håller vi på att lägga upp schemat för året. Något vi verkligen ser fram emot är spelningen på Hojrock i Västervik i sommar”, avslutar Damir Bedzetovic som spelar trummor i bandet.

Motumash omslag

Foto: Privat

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS