Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Namninsamling för att behålla Oknö naturskola: ”Vill våra barns bästa”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OKNÖ

En namninsamling har skapats för att uppmana Mönsterås kommun att behålla Oknö naturskola. Naturskolan är nedläggningshotad med syfte att spara pengar. Något som barnens föräldrar anser skulle vara ett felaktigt beslut.

Enligt initiativtagarna till namninsamlingen så erbjuder Oknö Naturförskola en unik pedagogisk miljö på Oknö vilket är attraktivt för barnfamiljer. Politiker i Mönsterås kommun vill genomföra en utredning för att undersöka om förskolan kan läggas ner med syftet att spara pengar.

Få politikerna att tänka om

Föräldrarna uppmanar alla invånare i Mönsterås kommun att stödja bevarandet av förskolan genom att skriva under namninsamlingen. Namninsamlingen kommun att överlämnas till de lokala politikerna.

”Vi vill bara våra barns bästa, vi har sett hur de trivs och vi ser upp till den välbehövliga personalen som arbetar där. Låt oss få politikerna att tänka om, möt oss i detta och diskutera. Innan politikerna fattar ett beslut som förstör för våra barn, oss föräldrar och nyblivna invånare i vackra Mönsterås kommun”, skriver namninsamlingens initiativtagare Victor Lundqvist.

Namninsamlingen hittar du här!

Foto: Peter A Rosén

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS