Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Norrköpingsbon Sanna vann på Triss i Nyhetsmorgon: “Nu kan drömmen bli verklighet”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SVERIGE

“Den andra Trisslotten som Norrköpingsbon Sanna köpt i sitt liv gav henne chansen att skrapa Triss i Nyhetsmorgon under torsdagsmorgonen. Den lyckosamma 26-åringen vann 100 000 kronor i direktsänd tv och har redan ställt in siktet på en resa till Italien”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

“Sannas Trissäventyr började i mars månad när hennes kollega David berättade att han inlett en tradition med att skrapa en Trisslott varje vecka.”

“Lät kul”

− Det lät kul så när jag träffade min pappa berättade jag att vi också borde börja göra det med familjen. Första veckan vann vi 30 kronor som vi bytte mot nästa veckas lott. Den vann vi TV-Triss på, berättar Sanna medan hon skrattar glatt.

“De tre tv-symbolerna som Sannas Trisslott visade gav henne en unik chans att skrapa Triss i direktsänd tv. I Nyhetsmorgons studio skrapade Norrköpingsbon hem 100 000 kronor som ska delas jämnt med familjen.”

− Jag och min syster vill lägga vår del av vinsten på en resa till Italien. Jag har velat åka till Sicilien tidigare och nu kan drömmen äntligen bli verklighet, berättar Sanna.

Daniel Arnkvist, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, fick vara med och ta del av det oförglömliga ögonblicket med Sanna och hennes syster under torsdagsmorgonen.

− Att få träffa våra vinnare i samband med en händelse de kommer minnas i resten av deras liv är alltid lika speciellt. Sanna är den fjärde personen från Östergötlands län att skrapa Triss i tv-rutan 2023, säger Daniel Arnkvist.

Trisslotten som tog Sanna till Nyhetsmorgon köptes på City Gross i Norrköping.

Se Sanna skrapa fram vinsten här.

Det här är Triss:

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS