Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Nyförvärv till Västervik Speedway

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

VÄSTERVIK

26-åriga Vadim Tarasenko från Ryssland är näste förare att ansluta till Västervik Speedway.
Vadim representerade svenska mästarna Masarna under året där han deltog i den sista matchen i semifinalen och de båda finalmatcherna. Det gjorde han med bravur och var en stark bidragande orsak till att guldet hamnade i Dalarna.

På de tre matcherna körde han till
sig ett heatsnitt på hela 2,44 poäng per heat. Under året tävlade han också flitigt i Polen för både Daugavpils i förstaligan och seriesegrarna i andraligan, Krosno. Han körde där till sig det femte bästa snittet förstaligan och i andraligan var han snittbäst i hela ligan. Vadim kommer till
2021 att byta klubbadress även i Polen och kommer representera Bydgoszcz där han för övrigt bor och har sin bas.

”Den här killen har varit under radarn hela säsongen”

MORGAN ANDERSSON, SPORTCHEF I VÄSTERVIK SPEEDWAY


”Den här killen har varit under radarn hela säsongen och vi är mycket glada med att starta ett förhoppningsvist längre samarbete med Vadim. Den här ryssen tillsammans med vårt andra nyförvärv Jaimon Lidsey är definitivt två av de förarna som har haft den bästa
utvecklingskurvan under 2020. Teamet har från första dagen varit mycket professionella och verkligen visat att de vill representera Västervik nästa säsong”, säger Västerviks sportchef Morgan Andersson.


”Jag är mycket glad över att tillhöra Västervik Speedway 2021. Samtalen med Morgan kändes bra från första början och vi kom snabbt överens om ett avtal. Jag har bara fått positiva rekommendationer om klubben och ser fram emot att ta upp kampen om ett SM-guld till Västervik. Nu får vi hoppas att det finns möjligheter att köra matcherna tillsammans med fansen som också är en viktig del av laget”, säger Vadim Tarasenko.
Vadim får ingångssnittet 1,254


Övriga förare under kontrakt 2021:
Jason Doyle 1,865
Jack Holder 1,771
Bartosz Smektala 1,571
Viktor Kulakov 1,556
Jaimon Lidsey 1,250
Mads Hansen 1,250
Linus Sundström 1,192
Anton Karlsson 0,500
Noel Wahlqvist 0,500

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS