Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

ANNONS

Aktuellt

Nytt vallöfte från Socialdemokraterna: Äldreboendet Elefanten i Oskarshamn ska renoveras och rustas upp

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

”Socialdemokraterna i Oskarshamns kommun går till val på att Oskarshamns kommun ska ge det kommunala bostadsbolaget Byggebo i uppdrag att renovera och rusta upp äldreboendet Elefanten. Oskarshamns kommun hyr idag boendet av Byggebo.”

Det skriver Socialdemokraterna i ett pressmeddelande på måndagen.

– Jag har haft kontakt med flera medarbetare som arbetar på boendet. För mig är det tydligt att det föreligger ett behov av att renovera boendet. Det handlar om att förbättra miljön som våra äldre lever i – och om att få en bättre arbetsmiljö för medarbetare som ska städa golv och liknande, säger Anita Hultgren (S), som är förste vice ordförande i socialnämnden.

Anita Hultgren (S)
Anita Hultgren (S). Foto: Peter A Rosén

”Byggebo ägs av Oskarshamns kommun och kommunfullmäktige ger bolaget uppdrag i form av ägardirektiv. Här vill vi att Oskarshamns kommun formulerar ett uppdrag till Byggebo om att renovera och rusta upp äldreboendet Elefanten”, skriver Socialdemokraterna.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS