Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Oskarshamn Big Band planerar konsert med Robert Wells, Vivian Buczek och Peter Asplund

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

Oskarshamn Big Band beviljas ett bidrag för att arrangera två konserter i samarbete med artisterna Robert Wells, Vivian Buczek och Peter Asplund. Det framgår av beslut på ansökningar till Föreningslyftet i årets första omgång.

Föreningslyftet är en mervärdesinsats i enlighet med det avtal som träffats mellan kommunen och SKB och dess ägare. Projektet syftar till att engagera föreningslivet att bidra med aktiviteter som stärker utveckling och attraktivitet av Oskarshamn, för boende och besökare.

Dubbla konserter

Oskarshamn Big Band beviljas ett bidrag för att arrangera två konserter i samarbete med pianisten Robert Wells, jazzsångerskan Vivian Buczek och jazzartisten Peter Asplund. Konserterna bidrar till att öka platsens attraktivitet och vänder sig till både boende och besökare enligt motiveringen.

När konserterna är planerade framgår inte.

Fått stöd en gång tidigare

Pengar från Föreningslyftet, som för övrigt funnits sedan våren 2013, kan sökas av alla allmännyttiga föreningar, med säte i Oskarshamns kommun. Oskarshamn Big Band har fått stöd en gång tidigare. I andra ansökningsomgången hösten 2013 fick de stöd ”för att öka kulturutbudet i Oskarshamn genom att erbjuda konserter med kända och erkänt duktiga artister.”

Foto: Freepik

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS