Oskarshamn kan bli Årets Sommarstad 2020

Oskarshamn kan bli Årets Sommarstad 2020

2020-05-17 0 av Annicka Gunnarsson


OSKARSHAMN

Nu är det dags att rösta fram Oskarshamn till Årets Sommarstad 2020!

”Vad tycker du är bäst med Oskarshamn? Kanske är det skärgården med räkkryssningar, Blå jungfrun och frisk havsbris? Eller är det den sköna landsbygden med Stensjö by, vackra Hummeln och kilometervis med gärdesgårdar?

I år får vi njuta extra mycket av naturen och uppskatta den fina miljön vi har runt omkring oss dagligen.” skriver Attraktiva Oskarshamn AB i sina sociala medier där de uppmanar alla att rösta på Oskarshamn.

”Magiska sommarevenemang”

Förutom den fantastiska naturen och skärgården påminner Attraktiva Oskarshamn om ”alla magiska sommarevenemang så som Latitud 57, Musik- och fordonskvällarna i Kristdala och härliga kvällar på Sommartorget”.

Årets Sommarstad

Kalmar har vunnit omröstningen flera år i rad och Oskarshamn har varit topp tio vid några tillfällen. Omröstningen Årets Sommarstad arrangeras av Reseguiden som bjuder in till tävling genom att föreslå en ort i Sverige och tipsa om något extra sevärt. Omröstningen pågår till den 20 maj.

Rösta på Oskarshamn som Årets Sommarstad 2020!

TEXT

Annicka Gunnarsson

annicka@oskarshamns-nytt.se

Paddling på meteoritsjön Hummeln är ett bra sätt att komma nära naturen och lätt att hålla avstånd i Coronatider. FOTO: ANNSOFIE CARLSON