Oskarshamnare född 1954: ”Jag har inte fått något vaccinationsbrev”

Oskarshamnare född 1954: ”Jag har inte fått något vaccinationsbrev”

2021-04-15 0 av Peter A Rosén
OSKARSHAMN

En oskarshamnare hör av sig till vår tidning med anledning av covid-19-pandemin:

– Jag har inte fått något vaccinationsbrev, trots att jag är född 1954, säger han.

Oskarshamns-Nytt kontaktar Region Kalmar läns pressekreterare Rolf Asmundsson via e-post.

”Att han inte har fått brev kan vi inte förklara. Brev har gått ut till folkbokförda i Kalmar län, som är födda 1961 och tidigare, till deras folkbokföringsadress. En förklaring skulle ju kunna vara att han inte är folkbokförd här, eller att postgången blivit fel. Men det spelar ingen roll – han kan boka sig via 1177.se eller genom att ringa sin hälsocentral. När det gäller vaccinationscentralen i Oskarshamn kommer bokning bli möjlig inom kort tid”, svarar han.

Jag har varit folkbokförd i Kalmar län i hela mitt liv och jag har hört att det är fler som inte har fått något vaccinationsbrev, säger oskarshamnaren.

FOTO

FREEPIK