Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Oskarshamns kommun hyllar vuxenvandrare efter lugn och trivsam skolavslutningskväll

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

OSKARSHAMN

“Rekordmånga deltog i årets vuxenvandring som samordnades av ungdomsenheten på skolavslutningskvällen. Tack vare vuxnas engagemang och närvaro blev kvällen både lugn och trivsam”, skriver Oskarshamns kommun i ett pressmeddelande.

– Vi vill rikta ett stort tack till alla vuxenvandrare som deltog och bidrog till att skapa en trygg skolavslutningskväll, genom att vara trygga och framförallt nyktra vuxna på stan och runtom i kommunen. Det lyfts i flera sammanhang att unga uppskattar närvaron av just en nykter vuxen. Vuxenvandrarnas insats är ovärderlig och visar hur viktigt det är med gemensamma krafter för att upprätthålla en säker miljö för våra ungdomar, säger ungdomscoachen Felicia Lind.

“En annan positiv aspekt var den väldigt låga förekomsten av ungdomsfylla under kvällen”, skriver kommunen.

“Vill tacka alla vuxna”

– Vi vill tacka alla vuxna som avstod från att köpa ut alkohol till ungdomar. Ert ansvarstagande spelade en stor roll i att upprätthålla ordningen och minska riskerna för att unga far illa, säger ungdomscoachen Martin Björkesjö.

“Slutligen vill ungdomsenheten också tacka alla ungdomar som gjorde kvällen trivsam och bidrog starkt till den positiva stämningen under skolavslutningsfirandet”, skriver kommunen.

– Tillsammans har vi visat att samarbete och gemensamma ansträngningar kan skapa en trygg och glädjefylld miljö för våra ungdomar. Tack än en gång till alla som deltog och bidrog!”, skriver kommunen.

Foto: Oskarshamns kommun

+1
4
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS