Oskarshamns kommunalråd: ”Jag är förbannad”

Oskarshamns kommunalråd: ”Jag är förbannad”

2020-09-11 0 av Peter A Rosén

OSKARSHAMN

Vår tidning kontaktar kommunstyrelsens ordförande Andreas Erlandsson (S) på fredagsförmiddagen och ber honom kommentera nattens hemska händelse, där fem av socialförvaltningens bilar totalförstördes i en brand och ett kontor utsattes för ett inbrott.

Han säger så här:

”Det här är en oacceptabel utveckling. Jag är både förbannad och djupt bekymrad. Jag hoppas att polisen snabbt lyckas klara upp detta. Oskarshamn har vid ett par tillfällen det senaste året drabbats av detta fruktansvärda tilltag. Jag vill inte spekulera i huruvida detta har kopplingar till kommunens verksamhet eller inte. Oavsett bakgrund så är det ett förbannat övergrepp på samhället när man sätter bilar i brand och riskerar människors liv och egendomar.”

TEXT & FOTO

PETER A ROSÉN

peter@oskarshamns-nytt.se

Fem bilar totalförstördes i nattens brand. FOTO: CAROLINE ANDERSSON