Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Oskarshamns Prideparad planeras till hösten: “Det känns fantastiskt roligt”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

“ÄNTLIGEN! Kan vi meddela att årets Prideparad kommer äga rum fredagen den 23 september”, skriver arrangörerna Simon Nord och Linn Engelholm på Oskarshamn Prides Instagram.

Prideparaden i Oskarshamn är ett av alla evenemang som har fått ställas in under pandemin men till hösten är det dags igen.

Sprida kärlekens budskap

“Hoppas vi ses så vi kan få fylla våra gator och torg med budskapet att alla ska få älska och vara den de vill”, skriver Simon Nord och hans kollega Linn Engelholm i ett inlägg på Oskarshamns Prides sociala medier.

Hur känns det att arrangera Prideparaden igen efter pandemiuppehållet?

“Det känns fantastiskt roligt. Efter första prideparaden i Oskarshamn så var vi lyriska och jättestolta över vårt arbete och hur stort intresset var. Därför känner vi nu att det är dags att komma tillbaka för att göra detta ännu större och sprida kärlekens budskap via Pride. Vart och hur paraden och kvällen ska gå till är fortfarande inte riktigt bestämt men våra förhoppningar är att kunna göra detta till ett stort evenemang på fredagen den 23 september”, säger Simon Nord.

Vad har ni för förväntningar?

“Våra förväntningar är även att slå rekordet från första året alltså fler än 1 000 personer. Vi vill kunna erbjuda en familje och folkfest”, avslutar Simon Nord.

Linn Engelholm och Simon Nord planerar för årets Prideparad i Oskarshamn.
Simon Nord med regnbågsflaggan som är en populär symbol inom HBTQI-rörelsen.
Amanda Hedberg och Johanna Asp från Attraktiva Oskarshamn AB var med på den senaste Prideparaden.

Foto: Privat

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS