Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

ANNONS

Aktuellt

På skärtorsdagen är det dags för den årliga påskäggsjakten: ”Vi placerar ut 100 påskägg”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMNS KOMMUN

Handel Oskarshamn har en årlig tradition med påskäggsjakt där man gömmer eftertraktade påskägg runt om i hela kommunen. Tack vare kluriga ledtrådar får invånarna tips om var påskäggen är gömda. ”Vi placerar ut 100 påskägg på olika platser i hela kommunen – från stadsmiljö till landsbygd, som ett tack till alla som väljer att handla lokalt”, säger Elin Åberg, platsutvecklare på Attraktiva Oskarshamn.

På skärtorsdagen den 28 mars är det dags för föreningen Handel Oskarshamn att arrangera den årliga påskäggsjakten i Oskarshamns kommun. ON ställde några frågor om påskäggsjakten till platsutvecklaren Elin Åberg som sitter i mitten på bilden tillsammans med kollegorna Titti Falk till vänster och Johanna Asp till höger.

Hallå där Elin, vad är påskäggsjakten?

”Påskäggsjakten är föreningen Handel Oskarshamns mycket populära evenemang som återkommer varje år på skärtorsdagen som ett startskott på påskfirandet. Vi placerar ut 100 påskägg på olika platser i hela kommunen – från stadsmiljö till landsbygd, som ett tack till alla som väljer att handla lokalt!”, säger Elin Åberg.

Hur hittar man påskäggen?

”För att få bästa tipsen på vart äggen finns behöver du gå in och följa @handeloskarshamn och @platsenoskarshamn på Instagram. Det är här som ledtrådarna i from av bilder och filmklipp kommer att publiceras när påskäggsjakten är i gång. Äggen göms ibland lite listigt så du som letar kan få klura lite grann – det ska ju inte vara för lätt men heller inte helt omöjligt att hitta dom för små såväl som stora påskäggsjägare”, säger Elin Åberg.

Vad finns det i påskäggen?

”Coop Flanaden har varit snälla och sponsrat påskäggsjakten med påskägg i år, både färdigfyllda med godis och ägg om vi fyller med presentkort från Handel Oskarshamn. I år har vi även ett par stycken av medlemmarna i Handel Oskarshamn som har extra förmånliga erbjudande på några av påskäggen”, säger Elin Åberg.

När börjar påskäggsjakten?

”Påskäggsjakten börjar kl. 14:00 den 28 mars på skärtorsdagen då ledtrådarna börjar att släppas”, säger Elin Åberg.

Vad gör jag när jag hittat ett ägg?

”Ta gärna en bild och tagga @handeloskarshamn och @platsenoskarshamn samt lägg till #oskarshamn och lägg upp i din story på Instagram – så vi ser att ett av äggen är funna”, säger Elin Åberg.

Foto: Attraktiva Oskarshamn AB

+1
10
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
6

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS