Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Par drömmer om växthus efter storvinst: “Vi har båda ett stort intresse för odling”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

SVERIGE

Det var ett spontanköp av en digital Trisslott som tog Jonas och hans sambo Evelina från Ed hela vägen till Trisskrap i TV4 Nyhetsmorgon under lördagsmorgonen. Vinsten som landade på en halv miljon kronor ska gå till ett växthus och en semesterresa.  

Det var en morgon när Jonas satt i soffan med en kopp kaffe som han passade på att köpa en Trisslott digitalt och till sin förvåning visade lotten tre tv-symboler.

– Det jag tänkte när jag såg de tre tv-symbolerna var att det här kan ju inte hända mig. Jag sprang och väckte familjen som blev lika chockade som jag, berättar Jonas skrattandes i ett pressmeddelande från Svenska Spel.

Vill bygga växthus

Under lördagsmorgonen var det dags att besöka TV4 Nyhetsmorgon för att ta reda på den slutgiltiga vinstsumman. Med Jonas framför kameran och Evelina stöttandes bakom kulisserna landade vinsten på 500 000 kronor.

– Vi har båda ett stort intresse för odling, så först och främst vill vi bygga ett växthus så vi kan odla mer, bland annat gurka, tomat, paprika och chili. Sen kan det även kanske bli en semesterresa till medelhavet, berättar Jonas.

Filippa Jartén, kommunikatör på Svenska Spel Tur, hade nöjet att göra paret sällskap under morgonen.

– Stort grattis till vinsten! Detta blev årets 24:e Trissvinst i TV4 Nyhetsmorgon som gått till en vinnare i Västra Götalands län, säger Filippa Jartén.

Trisslotten som tog Jonas till Nyhetsmorgon köptes på Svenska Spel Turs hemsida.

FAKTA / Triss

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS