Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Pernilla Wahlgren för förnyat förtroende att leda allsången

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

NÖJE

2024 välkomnar SVT och Pernilla Wahlgren tittarna tillbaka till allsången efter sommarens succé. Det skriver SVT på sin hemsida i samband med säsongsavslutningen. “Jag har haft så otroligt roligt”, säger Pernilla Wahlgren efter sin debutsäsong som allsångsledare på Skansen.

Pernilla Wahlgren har gjort succé som programledare för Allsång på Skansen i sommar. Lovorden har strömmat in och SVT har nu gjort klart att hon får förnyat förtroende för att hålla i allsången även nästa sommar.

– Jag har haft så otroligt roligt, och jag känner mig glad och tacksam över det varma mottagandet jag fått av både pressen, publiken och tittarna. När jag fick frågan kändes det självklart att fortsätta. Jag är stolt över att vi, enligt mig, har lyckats bevara Allsång på Skansens kärna samtidigt som vi har skapat något nytt, säger Pernilla Wahlgren.

– Pernilla har med värme, engagemang och humor lett Allsången på ett imponerade sätt. Vi är oerhört glada att hon vill fortsätta leda Allsång på Skansen ännu en sommar och vi ser fram emot nästa säsong, säger Haida Jamshidi, exekutiv producent på SVT.

FAKTA / ALLSÅNGSLEDARE GENOM TIDERNA

  • 1979-1993 Bosse Larsson
  • 1994-2003 Lasse Berghagen
  • 2004-2010 Anders Lundin
  • 2011-2013 Måns Zelmerlöw
  • 2014-2015 Petra Marklund
  • 2016-2022 Sanna Nielsen
  • 2023-Nuvarande Pernilla Wahlgren

Foto: Morgan Norman/SVT

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS