Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY
Evenemangskalender

Vill du publicera ett evenemang gratis i vår kalender? Klicka här för att lägga till ditt evenemang. Vi granskar alla evenemang innan de publiceras och lägger till en passande bild om det saknas. Det kan därför ta någon dag innan evenemanget syns i kalendern. Om du vill uppdatera informationen eller har några frågor är du välkommen att mejla till info@oskarshamns-nytt.se

Sagostund

Oskarshamns stadsbibliotek Oskarshamn, Sverige

Varje söndag kl. 10.00 läser medlemmar från Locxter sagor för alla barn i biblioteket. OBS! Ingen sagostund den 31 mars och 19 maj.

Läsutmaning

Oskarshamns stadsbibliotek Oskarshamn, Sverige

Gör ditt läsår lite roligare och mer omväxlande - anta Oskarshamns biblioteks läsutmaning 2024. Klockan 15.00 sista torsdagen i varje månad träffas vi på biblioteket och samtalar/tipsar om månadens läsutmaning.

IT-café: Hantera QR-koder

Oskarshamns stadsbibliotek Oskarshamn, Sverige

IT-café på stadsbiblioteket i Oskarshamn. Vid varje tillfälle finns fika till självkostnadspris. Hantera QR-koder: Lär dig vad en QR-kod är och hur du använder dessa. IT-caféerna är ett samarbete mellan Oskarshamnsbiblioteken, bemanningsenheten, arbetsmarknadsenheten, träffpunkterna, daglig verksamhet, äldreomsorgen och Studieförbundet Vuxenskolan.

Bokfika på stadsbiblioteket

Oskarshamns stadsbibliotek Oskarshamn, Sverige

Välkommen till Stadsbiblioteket! Vi bjuder på boktips och fika. Föranmälan krävs.