Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Polisen efterlyser tips om klottrare

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

Polisen i Oskarshamn har lagt ut ett inlägg i sociala medier där de efterlyser tips om klottraren som står bakom den ökade klottret runt Oscarsgymnasiet och i Kristineberg. De flesta anmälningar som inkommit till polisen har nämligen en gemensam nämnare: ANOE.

Polisen i Oskarshamn efterlyser tips om vem som står bakom taggen ANOE. Anledningen är det kraftigt ökade antalet polisanmälningar om klotter runt Oscarsgymnasiet och i Kristinebergsområdet.

Du som har uppgifter att lämna om vem eller vilka som kan tänkas vara skyldiga uppmanas kontakta polisen via e-tjänsten eller ringa 114 14. Det går även bra att besöka polisstationen.

”Många kanske tänker att min lilla iakttagelse inte har någon betydelse i det stora hela. Inget kunde vara mer fel. Vi brukar säga att Ni ger oss pusselbitarna och vi lägger pusslet”, skriver polisen i inlägget och avslutar med att uppmana invånare att anmäla alla former av skadegörelse.

+1
6
+1
0
+1
0
+1
4
+1
1
+1
1
+1
4

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS