Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Premiär för traktorrace i Mönsterås: ”Vi hoppas på mycket folk”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

MÖNSTERÅS

Lördag 29 juli är det premiär för första upplagan av traktorrace på Boo Gård i Mönsterås. ”Vi hoppas på mycket folk och att det blir en rolig dag för hela familjen”, säger Carl-Johan Ytterbring som arrangerar traktorracet i samarbete med LRF Mönsterås kommungrupp och Södra.

Deltagare och publik bjuds in till ett fartfyllt slalomrace mellan balarna på Boo Gård utanför Forsa strax norr om Mönsterås. Startskottet för traktorracet, som är den första upplagan, går lördag den 29 juli klockan 12.

Hur kommer det sig att ni ska köra traktorrace?

”Jag har kört mycket traktor och traktorpulling sen tidigare och nu när jag själv bor på en gård så tyckte jag att var kul och anordna ett eget och framför allt så att det händer något roligt i kommunen. Det är 13 år sedan jag började och jag har kört på många andra traktorrace, bland annat i Oskarshamn (bilden), i Långemåla, i Målilla och på Öland så jag har varit lite överallt”, säger Carl-Johan Ytterbring.

Hur många är det som har anmält sig hittills?

”Det är 12 stycken anmälda och vi har ett maxantal på 20 så det finns fortfarande möjlighet att vara med om man skulle vilja det”, säger Carl-Johan Ytterbring som har hand om anmälningarna.

Vad ser ni fram emot under den här dagen?

”Vi hoppas på mycket folk och att det blir en rolig dag för hela familjen. Södra kommer att anordna aktiviteter för barn och det finns även fika och kaffe till försäljning på plats. Första start är vid lunchtid och det helt gratis att besöka. Nu hoppas vi att det blir fint väder annars är det kläder efter väder som gäller”, avslutar Carl-Johan Ytterbring glatt.

Arkivfoto: Peter A Rosén

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS