Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Rallyföraren Ramona Karlsson föreläser på digital träff för motorintresserade tjejer

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

LÄNET

Rallyföraren Ramona Karlsson och Kalmar MK bjuder in till en digital tjejträff den 30 november med syfte att skapa en gemenskap för motorintresserade tjejer, och att ge inspiration och tips. ”Alla tjejer i Kalmar med omnejd är välkomna att delta gratis på det digitala eventet”, säger Ramona Karlsson.

Ramona Karlsson har drivit SM- och VM-team i rally, och tillsammans med hennes co-driver Miriam Walfridsson är hon den första kvinna att vinna ett SM i högsta klassen. Ramnona berättar om sin personliga och krokiga resa, om hur hon nått toppen trots tuffa förutsättningar. Hon berättar även om hennes passion för bilsporten och hoppas inspirera fler tjejer till att börja.

”Projektet har pågått i andra delar av Sverige under våren och har varit mycket uppskattat. Syftet är att inspirera tjejer till att följa sitt intresse och passion, att bygga självförtroende, tänka lösningar och att sätta upp målbilder. Man måste inte vara motorintresserad för att delta”, säger Ramona Karlsson till ON.

Drivkraft och passion

Föreläsningen, som finansieras av Riksidrottsförbundet, är öppen för alla åldrar och kommer bland annat beröra ämnen som att vända fördomar till drivkraft, att följa sin passion, att bygga självförtroende och entreprenörskap. Efter föreläsningen blir det frågestund och eftersnack.

”Vi utlovar en stor skopa inspiration och gemenskap, tillsammans med rallyföraren Ramona Karlsson”, säger Kalmar MK som också deltar på eventet med en representant och för att berätta om klubbens verksamhet för de som är nya.

Anmälan görs digitalt och både klubbmedlemmar och icke-klubbmedlemmar är välkomna att delta.

Foto: Ramona RX

+1
2
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS