Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Restaurangen Mimami Sushi flyttar till större lokaler: ”En viktig milstolpe”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

Restaurangen Mimami Sushi i Oskarshamn flyttar till nya, rymligare. Flytten går till Hamngatan 6A och invigningen av nya restaurangen är planerad till lördag den 16 december. ”Vi har lyssnat på våra kunders önskemål”, säger Alexander Norén, barchef på Mimami.

Restaurangen Mimami Sushi tar efter en tid av tillväxt och stöd från fantastiska kunder nu steget att flytta till rymligare lokaler för att kunna erbjuda en ännu bättre upplevelse för alla kunder som älskar det japanska köket.

”Den nya adressen, Hamngatan 6A, markerar en viktig milstolpe i vår resa och möjliggör för oss att erbjuda en utökad meny och förbättrad atmosfär för våra gäster. Vi har lyssnat på våra kunders önskemål och arbetat hårt för att skapa en miljö som inte bara erbjuder högkvalitativ mat utan också en möjlighet till noga utvalda öl, sake, drinkar och viner”, säger barchefen Alexander Norén till ON.

Öppnar 16 december

Mimami Sushi är dedikerade till att erbjuda en autentisk upplevelse med fokus på färska råvaror av högsta kvalitet och skickliga kockar som skapar konstverk på tallriken.

Med flytten till de nya lokalerna strävar restaurangen efter att öka engagemanget och framöver kommer det att finnas möjlighet att abonnera delar av restaurangen för företagsevent.

”Vi ser fram emot att välkomna våra kunder till vårt nya hem på Hamngatan 6a den 16 december”, avslutar Alexander Norén.

Foto: Mimami Sushi

+1
14
+1
2
+1
2
+1
3
+1
0
+1
0
+1
1

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS