Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Rödsle Veterancup ställs in – för få lag anmälda

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

Rödsle Veterancup ställs in för andra året i rad. Förra året var det pandemin som satte stopp för fotbollscupen. I år är det för få anmälda lag anmälda.

Rödsle BK, som skulle arrangera veterancupen för 30-plussare för femte gången den 4 september, hoppades in i det sista att fotbollscupen skulle kunna göra comeback i år efter att den ställdes in på grund av pandemin förra året.

På söndagskvällen när anmälan stängdes stod det dock klart att fotbollsföreningen får pausa cupen även i år på grund att det var för få lag anmälda. Det skriver fotbollsklubbens cupansvarige Peter Hjelm i ett inlägg på cupens hemsida.

Sex lag anmälda

Totalt var sex lag anmälda och det räcker tyvärr inte för att arrangera cupen.

De två damlagen som var anmälda, Kristinebergs FF och Krokstorps IF, har tidigare vunnit varsin veterancup. Till cupen hade även fyra herrlag anmält sig, Fliseryds IF, IFK Oskarshamn, Mönsterås GIF och Oskarshamns AIK. Det sistnämnda laget har vunnit veterancupen två gånger, 2018 och 2019.

”Ett tappert försök”

”Vi vill rikta ett stort tack till de som ändå lyckats få ihop lag till i år och till dem som har gjort ett tappert försök. Vi hoppas alla gör ett nytt försök nästa år. Om man inte redan gjort det hoppas vi att alla lag redan nu skapar en Facebook-grupp och ser till att alla över 30 år som spelat fotboll i klubben går med och ges chansen att fundera på deltagande i framtida veterancuper.”

”Hoppas vi ses på Fredriksbergs IP hösten 2022” avslutar Rödsle BKs Peter Hjelm.

Arkivfoto

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS