Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Sagabiografen i Oskarshamn: “Katastrofalt för vår verksamhet”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

Besökarantalet på biografer i Sverige har sjunkit med 75 procent, uppger Sagabiografen i Oskarshamn i ett inlägg på Facebook.

”Detta betyder att vi förlorar en hel del för varje dag som passerar. Något som är katastrofalt för vår verksamhet”, skriver bion.

I inlägget på Facebook riktar sig Sagabiografen till hela biopubliken:

”I dessa tider slår Covid-19 hårt mot bio- och filmbranschen. Film efter film ställs in och skjuts upp. Besökarantalet sjunker drastiskt och vi fick idag en siffra på att det minskat med 75% den senaste veckan (i Sverige).
Detta betyder ju att vi förlorar en hel del för varje dag som passerar. Något som är katastrofalt för vår verksamhet.
Vi kommer därför att minska på filmutbudet snarast och på så sätt minimera öppettiderna för att kunna överleva ekonomiskt.
Ett uppdaterat filmschema släpps under eftermiddagen men vi lovar att försöka erbjuda ett slimmat men varierat program. Hoppas att ni har överseende med detta och istället ser det som att vi ändå håller biografen rullande och tar vårt ansvar.

Var rädda om er där ute och glöm inte att stanna hemma om du känner dig krasslig. När du återigen är frisk hoppas vi att få se dig på Saga igen”, skriver Sagabiografen.

TEXT

Peter A Rosén

peter@oskarshamns-nytt.se

Sagabiografen i Oskarshamn. FOTO: PIERRE STJERNFELDT
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS