Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Seriestarten för fotbollen skjuts upp ytterligare: Enkelserier i Småland

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

Sedan tidigare hade Smålands fotbollsförbunds tävlingskommitté beslutat att om inte seriespel kom igång senast 22-23 maj så spelas serierna som enkelserier.

Nu finns det ett beslut i regionerna Kronoberg och Kalmar som förhindrar fotbollsmatcher för samtliga åldrar till och med den 31 maj och således kommer alla representations- och juniorserier i Småland spelas som enkelserier 2021.

Information om startdatum och hur enkelserierna ska administreras kommer under vecka 20, meddelar Smålands Fotbollförbund.

I Oskarshamns-Nytts täckningsområde innefattar detta serier och lag enligt nedan.

Division 4 Ö: IFK Oskarshamn och Ruda

Division 5 NÖ: IF Ariel

Division 5 SÖ: IF Stjärnan

Division 6 Västervik: Fårbo FF och Krokstorps IF

Division 6 Högsby: BB 2001, BT20, Fagerhults AIK, Fliseryds IF, Fågelfors IF, Långemåla IF, Rödsle BK och Mönsterås GOIF

Division 2 Ö Götaland dam: Rödsle BK/IFK Oskarshamn

Division 4 Kalmar/Öland dam: Timmernabbens IF

Högsby IK premiärspelar 5 juni

I mitten på april beslutade Svenska fotbollsförbundet som administrerar serier ner till division tre på herrsidan att om inte restriktionerna lättat senast 10 maj så skulle seriestarten skjutas upp ytterligare, till 5-6 juni.

Eftersom restriktionerna inte lättat och tillåter vuxna att spela matcher skjuts alltså seriestartarten för division 1 damer samt division 2-3 herrar upp till 5-6 juni.

Matcher som var planerade före 5-6 juni har flyttats i spelprogrammet och berörda klubbar arbetar nu med att fastställa speldagar och avsparkstider.

För Högsby IK:s del, som spelar i division 3 Sydöstra Götaland, innebär detta att seriepremiären nu spelas på hemmaplan den 5 juni kl. 14.00 mot Pukebergs BK.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS