Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Sjuksköterska och konståkningstränare skrapade fram en trissvinst till hela familjen: Planerar en resa

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SVERIGE

”Torsdagsmorgonens Triss-skrap i TV4 Nyhetsmorgon var en familjeaffär Silvija från Halmstad representerade ett sällskap på sex personer när hon tog plats i tv-studion och skrapade fram en vinst på 100 000 kronor, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

– Vi tänker att vi nog ska hitta på något tillsammans, säger Silvija.

”Silvija tittar ofta på Nyhetsmorgon och har sett otaliga TV-Trissvinnare passera. Aldrig hade hon dock kunnat tro att hon själv en dag skulle sitta där”, skriver Svenska Spel.

– Absolut inte! Men när vi nu vann, så ville mamma att det var jag som kulle ta platsen, säger Silvija glatt och det är tydligt att hon inte var nödbedd.

”Det var för tre månader sedan som hennes mamma köpte sex Trisslotter för hela familjen att skrapa tillsammans. Silvijas dotter Elin, som även var med i tv-studion, var den som skrapade fram de tre tv-rutorna som blev biljetten till det direktsända skrapet i tv”, skriver Svenska Spel.

”Nu har de gått i mål med hela äventyret och fått en minnesvärd upplevelse på köpet.”

”Fantastiskt”

– Det har varit fantastiskt! Från det att Elin skrapade fram tv-rutorna till nu, när vi sitter här. En fantastisk resa på alla sätt, säger Silvija, som till vardags delar sin tid mellan jobbet som sjuksköterska och uppdraget som konståkningstränare.

”De är flera som delar vinsten och det finns tankar på att hitta på något tillsammans för den”, skriver Svenska Spel.

Tolv vinnare

– Ja, det kan bli något gemensamt. Det är ju en fantastisk upplevelse vi vill dela med varandra. Kanske blir det en resa till sommaren. Om jag får bestämma så blir det Kroatien i så fall, säger Silvija.

Johan Svedberg, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, höll Trissvinnaren från Halmstad sällskap under morgonen på TV4.

– Silvija är den tredje personen från Halmstad att få skrapa Triss i Nyhetsmorgon hittills i år. Sett till hela Halland är det totalt tolv vinnare, berättar han.

Lotten som tog Silvija med familj till Nyhetsmorgon var köpt på Ica Maxi i Halmstad.

Se här när Silvija skrapar fram vinsten: Silvija skrapar fram vinst till hela familjen: ”Fantastiskt!” (tv4play.se).

Det här är Triss:

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS