Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

ANNONS

Aktuellt

Skatteverket: Sista chansen för dig som ska posta din deklaration

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

SVERIGE

Har du tänkt skicka in din deklaration på papper så är det viktigt att hålla koll på datumen. Skatteverket rekommenderar att du i första hand ska posta sin deklaration i en vanlig brevlåda. För att deklarationen ska komma fram i tid behöver den dock postas senast den 24 april.

Enligt ett pressmeddelande från Skatteverket så finns det fram till och med den 2 maj även möjlighet att lägga sin deklaration i 39 tillfälliga brevlådor runt om i landet.

– De flesta deklarerar digitalt via sms, telefon, app eller e-tjänst. Då kommer en kvittens på att deklarationen är inlämnad vilket många uppskattar. Den som vill deklarera på papper kan enklast posta deklarationen i en vanlig brevlåda. Tänk på att posta i tid, senast den 24 april, så att deklarationen säkert kommer fram till Skatteverket i tid, säger Alem Resulovic, sektionschef på Skatteverket.

Går att begära anstånd

Liksom tidigare år har Skatteverket också tillfälliga brevlådor på 39 kontor runt om i landet, där det går att lämna deklarationen dygnet runt. På tre orter har lådorna ny adress i år. Det gäller Skövde, Sundsvall och Östersund.

– Den som är sent ute med sin deklaration och av något skäl inte hinner lämna den i tid kan begära anstånd på skatteverket.se, tipsar Åsa Ekström, samordnare på Skatteverket.

På skatteverket.se finns all information om att lämna pappersdeklaration, var tillfälliga brevlådor finns och var det finns vanliga brevlådor. Där finns även information om deklarationen översatt till flera språk, bland annat arabiska och somaliska.

Foto: Fialotta-Bratt/ Skatteverket

+1
4
+1
1
+1
1
+1
8
+1
4
+1
4
+1
3

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS