Skön premiärseger för Krokstorps IF

GUNNEBO/OSKARSHAMN

När det äntligen blev match för Krokstorp så blev det också tre poäng.

Det var viktigt att få börja med en vinst, säger tränaren Younes Askar.

Krokstorps tänkta premiär hemma på Furulid förra lördagen blev det inget av med, eftersom motståndarna Hammarsgärde lämnade w.o. och förlorade matchen med 3-0.

Den här gången blev det match och en ”riktig” seger.

– Vi gjorde en mycket bra första halvlek, vi verkligen äger matchen. Tyvärr missade vi massor av chanser, säger Younes Askar.

– Det skulle varit avgjort i paus.

Istället kämpade Gunnebo in en reducering precis före pausvilan och den andra halvleken blev inte den första lik.

”Tappar humöre”

– Tyvärr så börjar vi dribbla lite för mycket och tappar boll. Gunnebo lyfter långt och de har några långa, starka spelare så det blev lite jobbigare, menar Younes Askar.

– Dessutom får vi mycket frisparkar mot oss och tappar humöret, det får vi inte göra.

Det dåliga humöret resulterade i ett rött kort med tjugo minuter kvar, men Krokstorp höll undan till seger med 2-1.

– Sett till hela matchen vinner vi klart rättvist, men vi måste bli effektivare och sedan inte lägga fokus på domaren, sammanfattar Younes Askar som delar ut extra beröm till målvakten Khaled Molazadeh som svarade för flera fina räddningar.