Skön seger för Rödsle BK

OSKARSHAMN

Rödsle BK besegrade Hammarsgärde BK med 4–1 (2–1) hemma på Fredriksbergs IP idag.

– En skön seger. Det var kontrollerat, säger Simon Dunsäter i Rödsle.

Han konstaterar att det blåste rätt ordentligt under matchen, som började klockan 12.

–  Vi hade motvind under den första halvleken, men Hammarsgärde skapade inte mycket. Vi hade det mesta.

Rödsle öppnade målkontot, gästerna kvitterade – och hemmalaget återtog ledningen strax innan pausvilan.

– Vi kunde ha fått in ett par bollar till – men deras målvakt gjorde ett par fina räddningar.

I andra halvlek hade Rödsle medvind – och Hammarsgärde skapade ingenting.

– Vi sprang sönder dem, säger Simon Dunsäter, som delar ut beröm till hela laget.