Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Skrapade hem storvinst på Triss i tv – gifter sig och åker på bröllopsresa

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SVERIGE

En prenumeration på Triss tog Ludvig och hans sambo Sofia hela vägen till Klöverskrap i TV4 Nyhetsmorgon under lördagen. När vinsten landade på 15 000 kronor i 25 år, totalt 4,5 miljoner kronor, fylldes studion av lycka och jubel. I augusti blir det bröllop och för vinsten ska paret bland annat åka på en bröllopsresa i vinter.

Ludvig från Huddinge har prenumererat på Trisslotter i åtta års tid och vid ett tillfälle i april hade han samlat på sig ett par lotter med vinst som han bytte in mot nya. De nya lotterna blev liggandes i två veckor tills hans sambo Sofia skrapade lotterna en dag när han var på jobbet.

– Jag kom hem lite irriterad från jobbet efter att ha fått en gul p-bot på vindrutan. Sofia frågade mig snabbt om jag ville ha en present och jag fick ett inslaget paket som visade sig innehålla något bättre gult, nämligen en skrapad Trisslott med tre Klöver-symboler, berättar Ludvig skrattandes och fortsätter:

– Jag förstod att det innebar något bra, men jag visste inte helt vad det betydde först. Sofia sa att jag hade blivit miljonär och p-boten var som bortglömd.

Åker på bröllopsresa

På plats i TV4 Nyhetsmorgon skrapade Ludvig fram den slutgiltiga vinstsumman. Studion fylldes av glädje när vinsten landade på 15 000 kronor i 25 år, totalt 4,5 miljoner kronor.

– Vilken upplevelse det här har varit, det är fortfarande svårt att ta in. Vi ska gifta oss i augusti så en del av vinsten ska gå till en härlig bröllopsresa i vinter. Jag driver även ett eget företag inom bygg så en dröm hade varit att också utveckla mitt företag, berättar Ludvig.

Härlig vinst

Filippa Jartén, kommunikatör på Svenska Spel Tur, hade nöjet att vara med paret under morgonen.

– Vilken morgon och härlig vinst till Ludvig och Sofia! Jag hoppas bröllopet och bröllopsresan blir allt de drömt om. Detta blev årets 25:e Trissvinst i TV4 Nyhetsmorgon som gått till en vinnare i Stockholms län, säger Filippa Jartén.

Lotten som tog paret till Nyhetsmorgon var inköpt på ICA Maxi Haninge.

FAKTA / Triss

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS