Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

ANNONS

Aktuellt

SMÅLAND: Var det du som vann 101 miljoner kronor? Svenska Spel är på jakt efter vinnaren…

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

SMÅLAND

Under lördagskvällen vann en tursam spelare i Jönköping Drömvinsten på 101 miljoner kronor. Efter snart två dagar av sökande har Svenska Spel Tur ännu inte kommit i kontakt med vinnaren”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

– Har du spelat på Lotto med Joker och bor i Jönköping kan det vara bra att hålla telefonen nära till hands så vi kan nå fram med gratulationer, säger Daniel Arnkvist, kommunikatör på Svenska Spel Tur.

”Efter att Drömvinsten gick ut under lördagskvällen har Svenska Spel Tur ännu inte fått kontakt med vinnaren”, konstaterar Svenska Spel.

”Stängt av telefonen?”

– Det kan finnas många anledningar till att vår tursamma vinnare av 101 miljoner kronor inte svarat oss ännu. Vem vet, vinnaren kanske sitter på en strand i ett soligt land och har stängt av telefonen? Jag kan dock lova att vi kommer att nå fram till vinnaren även om jag till slut måste åka hem till personen och knacka på dörren, säger Daniel Arnkvist.

Svenska Spel Turs kommunikatör ser fram emot ett spännande samtal.

”Otroligt kul”

– Det är något utöver det vanliga att dela ut en vinst av denna storlek. När vi får tag på vinnaren ska det bli otroligt kul att lyssna på vilka drömmar Lottos senaste mångmiljonär vill förverkliga. Troligtvis är vinnaren fortfarande helt ovetandes om vinsten vilket gör det hela extra spännande, säger Daniel Arnkvist.

”För att vinna Drömvinsten behöver en spelare inte bara lyckas pricka in sju rätt på Lotto utan också få minst två rätt i början eller slutet av sin Jokerrad. Under de senaste fem åren har Drömvinsten fallit ut sex gånger.

Den vinnande raden var spelade online på svenskaspel.se. Mer information kommer när vinnaren är kontaktad”, skriver Svenska Spel.

Rätt rad Lotto 2, 13 april 2024: 2 – 6 – 16 – 18 – 19 – 20 – 27

Rätt rad Joker, 13 april 2024: 7 – 8 – 3 – 5 – 2 – 2 – 7

Det här är Drömvinsten: 

  • Drömvinsten börjar på minst 75 miljoner kronor och växer efter varje dragning.
  • För att vara med och tävla om Drömvinsten måste du spela både Lotto och Joker.
  • För att vinna måste du ha sju rätt på Lotto och minst två rätt antingen från början eller i slutet av din Jokerrad.

Genrebild: Svenska Spel

+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
2

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS