Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Smålänning skrapade fram kvarts miljon i tv: ”Plötsligt händer det”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

SMÅLAND

Eija från Växjö var fredagens Trisskrapare i TV4 Nyhetsmorgon. Vinsten landade på en kvarts miljon kronor och för den vill hon och sambon Thomas resa på både en solsemester och vandringsresa.

När Eija skulle posta ett brev för några månader sedan passade hon på att köpa en Trisslott för lite kontanter hon ville bli av med. I full fart mot bilen passade hon på att skrapa Trisslotten och insåg snabbt att lotten visade tre tv-symboler.

− Jag skickade ett sms till Thomas direkt och skrev ”plötsligt händer det”. Han blev lika chockad som jag, berättar Eija skrattandes.

Reser för vinsten

Under fredagsmorgonen var det dags att besöka TV4 Nyhetsmorgon. Med Eija framför kameran och Thomas hejandes i kulisserna stod det klart att vinsten landade på en kvarts miljon kronor.

− Vilken upplevelse detta har varit. Med vinsten vill vi nu resa, både på en solsemester till Spanien och en vandringsresa till Österrike, berättar vinnaren.

Köpt på Willys

Filippa Jartén, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, gjorde Eija och Thomas sällskap under morgonen.

− Stort grattis till vinsten Eija och Thomas! Eija blir årets åttonde vinnare från Växjö kommun att skrapa Triss i direktsända TV4 Nyhetsmorgon. För bara en vecka sedan skrapade en annan Växjöbo Triss i tv, även den lotten var köpt på Willys Växjö Teleborg, säger Filippa Jartén.

Trisslotten som tog Eija till Nyhetsmorgon köptes på Willys Växjö Teleborg.

FAKTA / TRISS

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Källa: Svenska Spel

Foto: Svenska Spel

+1
3
+1
2
+1
1
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS