Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Solstol från Dollarstore kapade fingertopp – återkallas för andra gången

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SVERIGE

I höstas återkallade butikskedjan Dollarstore solstolar i fyra olika utföranden för barn och vuxna. “Ett barn har fått toppen av ett finger avkapat efter att en stol fällde ihop”, skriver Konsumentverket på sin hemsida som nu går ut med en återkallelse eftersom få stolar har återlämnats.

Ahlberg-Dollarstore AB återkallar stolar i fyra olika utföranden för barn och vuxna. Konstruktionen är farlig och kan skada den som sitter i stolen. Ett barn har fått toppen av ett finger avkapat efter att en stol fällde ihop.

“En återkallelse av stolarna gick ut i höstas, men eftersom få stolar har lämnats tillbaka så går återkallelsen ut igen”, skriver Konsumentverket på sin hemsida.

Stolarna som återkallas

Det rör sig om fyra typer av hopfällbara stolar som säljs av butikskedjan Dollarstore, med varunummer 12 403, 12 478, 12 480 och 12 481. Se bild nedan.

Solstol som återkallas
Solstolen som återkallas från Dollarstore.

Foto: Dollarstore

+1
0
+1
0
+1
0
+1
4
+1
3
+1
0
+1
7

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS