Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

SVERIGE: 13-åring hittad död i skogsområde – ”Extremt allvarlig brottsmisstanke”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

SVERIGE

En 13-årig pojke har hittats död i ett skogsområde i Haninge söder om Stockholm. ”Det jag kan säga är att vi har att göra med en extremt allvarlig brottsmisstanke, som handlar om att en väldigt ung person blivit mördad”, säger förundersökningsledaren åklagare Lisa dos Santos.

Under måndagen påträffades en ung person avliden i ett skogsområde i Haninge söder om Stockholm. Polisen kan bekräfta att personen är identifierad som den 13-åriga pojke som under helgen anmälts som försvunnen.

Misstänker mord

Omständigheter gör gällande att misstanke om mord föreligger och en mordutredning pågår. Den unga pojken har inte varit känd av polis sen tidigare. För närvarande arbetar polisen intensivt med utredningen.

–  Det jag kan säga är att vi har att göra med en extremt allvarlig brottsmisstanke, som handlar om att en väldigt ung person blivit mördad. Att mordoffret var i så ung ålder är i sig helt fruktansvärt och visar på ytterligare en dimension av det skoningslösa grova våldet. Nu arbetar vi för fullt med att utreda vad som har hänt den här pojken, säger förundersökningsledaren åklagare Lisa dos Santos.

Vittnen efterlyses

Polisen efterlyser uppgifter från vittnen som kan ha gjort iakttagelser av intresse, befunnit sig i området kring Haninge centrum/i skogsområdet i närheten av Kolatorpsvägen eller som har andra uppgifter att lämna om brottet.

För att lämna tips: Polismyndigheten 114 14

Källa: Åklagarmyndigheten

Foto: Fotoakuten

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
1
+1
1

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS