Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

“Sverigedemokraterna lyssnar på folket – från företagare till unga väljare”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

DEBATTARTIKEL

Sverigedemokraterna lyssnar på folket – från företagare till unga väljare.

På Tolvskillingsmarknaden hade Sverigedemokraterna ett välbesökt tält, där vi fick möjligheten att samtala med många engagerade medborgare om politik och samhällsfrågor. En viktig diskussion handlade om Europaparlamentsvalet, där invandring och lag och ordning lyftes fram som de mest centrala frågorna. Vi tackar alla som delade sina personliga upplevelser och utmaningar med oss. Speciellt företagarna som berättade om stölder och vandalism – vi hör er och har konkreta förslag för att förbättra er situation.

“Ökad trygghet”

Ungdomarna visade också ett imponerande engagemang. Cirka 100-150 unga framtida sverigedemokrater kom fram för att prata med oss. Två ämnen som ofta återkom var skolans arbetsmiljö och skolmaten. Vi ser positivt på att skolor som Vallhallaskolan nu installerar bevakningskameror, något som de elever vi pratade med uppskattar. Detta är helt i linje med vår politik för ökad trygghet i skolorna.

När det gäller skolmaten hörde vi att eleverna efterfrågade (och vi citerar:) mindre ”vattnig” mat, färre experimentella rätter som fisklasagne, samt mer kött och husmanskost. De vill ha riktig och näringsrik mat – något vi anser är grundläggande för att bygga Sveriges framtid.

Och allvarligt talat: Varför kan inte eleverna få riktiga tortillabröd när det serveras tacos?

Sverigedemokraterna lyssnar på folket och arbetar för konkreta förbättringar. Vi är redo att ta ansvar för att skapa trygghet och välmående för alla medborgare. Tillsammans bygger vi ett starkare Oskarshamn och Sverige.

Ted Nyberg (SD)

Ordförande

Sverigedemokraterna i Oskarshamns kommun

Leif Axelsson (SD)

Oppositionsråd

Sverigedemokraterna i Oskarshamns kommun

Ted Nyberg (SD)
Ted Nyberg (SD). Foto: Peter A Rosén
Leif Axelsson (SD)
Leif Axelsson (SD). Foto: Peter A Rosén
+1
30
+1
3
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
7

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS