Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Sveriges realitydrottning Pernilla Wahlgren är tillbaka på scen med sin Hybris-show

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

NÖJE

Sveriges realitydrottning återkommer till scenen i nypremiären av Pernilla Wahlgren har HYBRIS. Nyremiären går av stapeln i huvudstaden redan ikväll och sen rullar turnén runt i landet med bland annat stopp i Växjö och Kalmar.

Med fler än 170 000 sålda biljetter genom Sveriges konserthus, teatrar, arenor vid 139 speltillfällen så blir Pernilla Wahlgrens show ”HYBRIS” inte bara en recensionsfavorit utan också en publikfavorit. Belönad med fyra plus av Aftonbladet, fyra getingar i Expressen och framröstad till Årets Scenshow i det svenska Humorpriset.   

Hybrisen är total! 

I nypremiären gör Linus Wahlgren entré i ensemblen och ersätter Ola Forssmed som var med i originalensemblen tillsammans med Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson, Kim Sulocki och hybrisstjärnan Pernilla Wahlgren såklart.

Detta innebär att som scenföreställning kommer HYBRIS har fått genomgå lite av en evolution denna vecka i replokalen. Någon sketch kommer läggas till, någon sketch kommer att försvinna men tillsammans har ensemblen aldrig varit starkare och låter hälsa publiken att sällan har väl orden skrattgaranti, nakenchock och publikfrieri varit mer lämpade i en och samma föreställning.

Showpremiär ikväll

Flera av höstens föreställningar är redan utsålda och extra föreställningar har lagts till. Premiären går av stapeln redan ikväll, fredag, på Cirkus i Stockholm. Under hösten rullar turnén i hela landet och de närmaste är Växjö där showen spelas både den 28 augusti och 11 december samt Kalmar 10 december. För den som är sugen på en tur med färjan till Gotland så besöker showen Visby den 28 oktober.

Pernilla Wahlgren har hybris

Hela turnéprogrammet finns på www.pernillawahlgrenharhybris.se.

Foto: Lifeline Entertainment

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS