Swish släpper ny funktion som underlättar i Corona-tider

Swish släpper ny funktion som underlättar i Corona-tider

2020-05-14 Av av Annicka Gunnarsson

ANNONS: Kommunfullmäktige i Oskarshamn 12 juni 2023

SVERIGE

Många beteenden har förändrats sedan covid-19-pandemin bröt ut, inte minst hur vi handlar och ställer upp för våra medmänniskor.

På onsdagen släppte Swish den nya funktionen ”Förfrågningar” som bland annat kan göra det enklare att få betalt för utlägg man gjort åt nära och kära.

I den senaste uppdateringen av Swish-appen finns funktionen ”Förfrågningar” som möjliggör för användare att påminna vänner och bekanta om en Swish-betalning. Det kan exempelvis röra sig om utlägg för att man hjälpt någon handla eller betalning för en gemensam present.

– ”Möjligheten att kunna påminna eller be om en betalning har varit efterlängtad av Swish-användarna länge men det känns extra bra att kunna lansera Swish förfrågningar i dessa tider så att man enkelt kan göra sig fri från utlägg”, skriver Edvind Nygaard produktansvarig för Swish Privat i ett pressmeddelande.

7 miljoner användare

7 miljoner svenskar har Swish. Allt från privatpersoner till mindre föreningar och större företag som uppskattar enkla, snabba och säkra betalningar i vardagen.

En ny Swish-användare

För att underlätta för att du som läsare enkelt, snabbt och säkert ska kunna skänka ett frivilligt bidrag så har även Oskarshamns-Nytt skaffat Swish.

För att kunna erbjuda er läsare lokala nyheter GRATIS utan betalväggar och abonnemang så ger vi dig som läsare möjligheten att visa uppskattning genom en frivillig gåva.

Med hjälp av din gåva så vi fortsätta att leverera kostnadsfria, objektiva, rättvisa och trovärdiga nyheter på vår digitala plattform.

Tack för din gåva!

Swish utvecklar appen med funktionen ”Förfrågningar” för att enkelt kunna påminna familj och vänner om betalningar. FOTO: SWISH
Dela gärna artikeln med dina vänner: