Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Sveriges bästa ställplats ligger i Oskarshamn: “Oerhört glada”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

”Nationella tidningen Husvagn & Camping genomför varje år tester av ställplatser för husbilar i hela landet.

När alla tester från 2022 summerades ihop blev vinnaren av årets bästa ställplats Oskarshamns gästhamn som drivs på Brädholmen mitt i Inre hamnen”, skriver Attraktiva Oskarshamn i ett pressmeddelande.

”Sedan 2019 drivs Oskarshamns Gästhamn av Ronnie Skoglund och har under åren fått positiva ord från många av besökarna. Under 2022 gästades ställplatsen av ca 3 800 husbilar. Husvagn & Camping gjorde testet anonymt i inledningen av säsongen 2022 och ger ställplatsen 18 av 20 poäng, två poäng bättre än den andra placerade ställplatsen.”

“Oerhört glada”

– Vi är oerhört glada över utmärkelsen Sveriges bästa ställplats 2022! Vi har tillsammans med kommunen gjort upprustning på anläggningen med nytt servicehus, så självklart kul att det också uppskattas av besökarna säger Ronnie Skoglund, ägare av Oskarshamns Gästhamn.

”Mitt i centrala Oskarshamn ligger ställplatsen som är öppen året runt. Det kommer besökare från våra lokala trakter men också nationella och internationella besökare som uppskattar hamnmiljön”, skriver Attraktiva Oskarshamn.

“Har ökat kraftigt”

– Husbilsturismen har ökat kraftigt under och efter pandemin och som destination är det jätteviktigt med en bra central ställplats. Besökarna besöker också andra verksamheter som butiker eller restauranger och är därför viktiga för utvecklingen av vår plats, säger Johan Sjöstrand, turismsamordnare på Attraktiva Oskarshamn AB.

Foto: Attraktiva Oskarshamn

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS