Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Sveriges bästa ställplats ligger i Oskarshamn: ”Oerhört glada”

ANNONS

OSKARSHAMN

”Nationella tidningen Husvagn & Camping genomför varje år tester av ställplatser för husbilar i hela landet.

När alla tester från 2022 summerades ihop blev vinnaren av årets bästa ställplats Oskarshamns gästhamn som drivs på Brädholmen mitt i Inre hamnen”, skriver Attraktiva Oskarshamn i ett pressmeddelande.

”Sedan 2019 drivs Oskarshamns Gästhamn av Ronnie Skoglund och har under åren fått positiva ord från många av besökarna. Under 2022 gästades ställplatsen av ca 3 800 husbilar. Husvagn & Camping gjorde testet anonymt i inledningen av säsongen 2022 och ger ställplatsen 18 av 20 poäng, två poäng bättre än den andra placerade ställplatsen.”

”Oerhört glada”

– Vi är oerhört glada över utmärkelsen Sveriges bästa ställplats 2022! Vi har tillsammans med kommunen gjort upprustning på anläggningen med nytt servicehus, så självklart kul att det också uppskattas av besökarna säger Ronnie Skoglund, ägare av Oskarshamns Gästhamn.

”Mitt i centrala Oskarshamn ligger ställplatsen som är öppen året runt. Det kommer besökare från våra lokala trakter men också nationella och internationella besökare som uppskattar hamnmiljön”, skriver Attraktiva Oskarshamn.

”Har ökat kraftigt”

– Husbilsturismen har ökat kraftigt under och efter pandemin och som destination är det jätteviktigt med en bra central ställplats. Besökarna besöker också andra verksamheter som butiker eller restauranger och är därför viktiga för utvecklingen av vår plats, säger Johan Sjöstrand, turismsamordnare på Attraktiva Oskarshamn AB.

Foto: Attraktiva Oskarshamn

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS