Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

ANNONS

Aktuellt

Tittarfavoriten Bäckström är tillbaka på TV4 för en tredje säsong

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

FILM & TV

Onsdag den 24 april är det premiär för den tredje säsongen av Bäckström på TV4 och TV4 Play. Kjell Bergqvist återvänder till rollen som Evert Bäckström, tillsammans med andra folkkära skådespelare som Agnes Lindström Bolmgren, Filip Berg och Helena Bergström.

Världens bäste mordutredare, kriminalkommissarie Evert Bäckström, spelad av Kjell Bergqvist, får ingen ro. Han reser till Palma för att följa upp ett spår efter mordet på sin barndomsvän Sally, kommissariens enda olösta mordfall. Utredningen tar en oväntad vändning när en svensk man hittas mördad och en bomb detonerar i Stockholm.

– Dryga 3 månader i solen vid Medelhavet! Fantastiskt team! Sköna och proffsiga arbetskamrater! God mat! Kalla öl! Jacuzzi på terrassen! Havsutsikt med fantastisk solnedgång varje kväll. Allt i min smak! Var tyvärr tvungen att åka hem! Tror Bäckström blev kvar! Han gör ju lite som han vill, säger skådespelaren Kjell Bergqvist om inspelningen.

Älskas av publiken

Vi återser Agnes Lindström Bolmgren i rollen som Ankan, Bäckströms ambitiösa och hårdhudade poliskollega, och Helena Bergström i rollen som Tussan, Ankans mamma som driver hotellet på Palma där dramat till stor del utspelar sig.

– Äntligen dags för premiär! Evert Bäckström är verkligen ”larger than life”, en filterlös karaktär som Kjell Bergqvist gett själ till – och som älskas av publiken. Den nya säsongen rymmer både spänning och dramatik, men också humor och värme, säger Petra Ahlin, exekutiv producent på TV4 i ett pressmeddelande.

FAKTA / BÄCKSTRÖM

För Bäckström säsong 3 är Petra Ahlin exekutiv producent på TV4 och Daniel Gylling är producent på Yellow Bird. Manus är skrivet av Dennis Magnusson och Jonathan Sjöberg. Jonathan Sjöberg står också för regi, tillsammans med David Berron. Serien, som produceras av Yellow Bird för TV4 och TV4 Play, kommer sändas i sex avsnitt under våren 2024 med premiär den 24 april.

+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS