Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Tolvskillingsmarknaden: Dotter och clownen Mike uppträder på årets folkfest i stadskärnan

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

På torsdagen presenterades Dotter som årets huvudartist och Clownen Mike som årets barnartist till Tolvskillingsmarken som äger rum det 26-27 maj. “I mina öron låter det som en perfekt kombo till vår kära Tolvskillingsmarken”, säger Nicole Sandoval, projektledare för Tolvskillingsmarken 2023.

Tolvskillingsmarknaden är ett av det största och mest besökta handelsevenemanget i regionen, med tusentals besökare från länets alla hörn. I år kommer firandet att pågå i två dagar, fredag 26 maj och lördag 27 maj. Själva marknaden är på lördagen den 27 maj.

Folkfest i stadskärnan

I 50 år har regionen samlats en härlig majdag för en folkfest i vår stadskärna. Det är knallar, tivoli, musikuppträdanden, extraöppet i butikerna och fullt på restaurangerna. Tack vare stort engagemang från alla handlare så skapar vi en härlig dag i stadskärnan i Oskarshamn.

– Ännu ett år som projektledare där jag stolt kan presentera årets huvudartist Dotter och barnartisten Clownen Mike. En huvudartist som just nu är väldigt aktuell med sina hitlåtar och även omtalade shower på scenen. En folkkär barnartist som uppskattas bland både stora som små. I mina öron låter det som en perfekt kombo till vår kära Tolvskillingsmarken, säger Nicole Sandoval, projektledare för Tolvskillingsmarken 2023.

Dotter på scenen

Sedan debuten har Dotter släppt en rad hitlåtar och etablerat sig som en av Skandinaviens mest spännande akter, med över 300 000 lyssnare i månaden på Spotify. Hon kom på andra plats i Melodifestivalen 2020 och undgick med en ynka poäng att vinna med hitsingeln “Bulletproof”.

Sedan dess har hon gjort flera tv-framträdanden såsom Allsång på skansen, Sommarkrysset, TV4 nyhetsmorgon, och skapat en alldeles egen unik plats på scenen där hon står som en av landets mest intressanta och snabbt växande popartister.

Magiska Clownen Mike för barnen

En magisk, busrolig och kul upplevelse! Clownen Mike bjuder på en busrolig föreställning med trolleri, överraskningar och skratt. Mike bjuder in barnen att delta i showen som innehåller magiska ballonger och trollerier. Barnen kommer kastas mellan att gapa av förvåning till att kikna av skratt när Mike visar upp sin magiska show.

Clownen Mike
Foto: Clownen Mike
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS