Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Tommy och Petra vann på TV-Triss i Nyhetsmorgon: ”Vi har tänkt att vi ska köpa…”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

SVERIGE

”Petra och Tommy från Tumba var tisdagsmorgonens TV-Trissvinnare i Nyhetsmorgon. Det blev en vinst på 100 000 kronor som paret tänker investera i sitt nya hus”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

”Paret från Tumba utanför Stockholm prenumererar på Trisslotter och det var på en av dessa prenumerationslotter som Tommy skrapade fram tre tv-rutor. När det var dags att skrapa i tv fick dock Petra steppa upp och ta uppdraget i Nyhetsmorgon”, skriver Svenska Spel.

”Jättekul”

– Det var jättekul, spännande och pirrigt. Men vi har haft så mycket med flytten och nya huset att det var först den senaste veckan som jag hunnit tänka att ”oj, jag ska snart vara med i tv och skrapa Triss, säger Petra.

”Vinsten landade på 100 000 kronor och det är en slant de tänker låta gå rakt in i det nya boendet”, skriver Svenska Spel.

– Det finns en del investeringar vi behöver göra. Dels en luftvärmepump, dels en del möbler. Vi har tänkt att vi ska köpa ett vitrinskåp och fixa till vår lilla salong. Vi har så himla mycket utrymme nu som måste fyllas ut, säger Petra med ett skratt.

Johan Svedberg, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, var med Tumbaparet under Trissmorgonen på TV4.

– Stockholm är flitigt representerat av TV-Trissvinnare i Nyhetsmorgon, hittills i år 51 stycken, men Petra blev årets första vinnare från just Tumba, berättar han.

Se här när Petra skrapar fram vinsten: Hade precis köpt hus – då vann hon på triss: ”Helt otroligt”

Det här är Triss:

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
13
+1
5
+1
1
+1
5
+1
6
+1
4
+1
10

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS