Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

LOKAL ANNONS INFÖR EU-VALET

ANNONS

Aktuellt

Tre politiker från Högsby kommun är med på Centerpartiets stämma

Lokal annons inför EU-valet

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS INFÖR EU-VALET

HÖGSBY

”Att man ska utveckla servicenivån så man kan bo, verka och leva i hela landet är självklart för Centerpartiet i Högsby. Även jämställdhet och en grön ekonomi är viktiga frågor under kommande dagar”, skriver partiet i ett pressmeddelande på torsdagen.

”Under fyra dagar ska centerpartister besluta om partiets kommande politik på 25 platser i landet och med 524 ombud. Tre av dessa ombud är från kommunen.”

“Jämför man med Högsbys storlek och med andra kommuner i länet så är vi självklart stolta över att vi har tre av 23 ombudsplatser i länet”

LINA DANLID BURKE (C)

– Jämför man med Högsbys storlek och med andra kommuner i länet så är vi självklart stolta över att vi har tre av 23 ombudsplatser från länet, säger Lina Danlid Burke.

Djurskydd

”En motion handlar om djurskydd i samband med slakt. Centerpartiet ska verka för att ny teknik och digitalisering i ökad utsträckning ska kunna användas på slakterier för att minska risken att djur utsätts för onödigt lidande”, skriver partiet.

Det finns även förslag om att Centerpartiet ska verka för ett stärkt svenskt småskaligt kustnära fiske där andelen fisk som förs i land från Östersjön i ökad utsträckning går direkt till humankonsumtion.

Det finns dessutom förslag om att verka för en ökad jakt på säl och skarv.

604 motioner kommer att behandlas – om ekonomi, bostad, försvar och vård och mycket mer.

Tre stämmoprogram ska också behandlas: En grön ekonomi, en starkare liberal demokrati och vård och omsorg av hög kvalité i hela landet.

– Vi har ett gediget arbete framför oss, säger Lina Danlid Burke.

Martin Joelsson, Lina Danlid Burke och Stihna Johansson, politiker från Högsby kommun som är med på Centerpartiets stämma. Foto: Centerpartiet

Grafik: Centerpartiet

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

LOKAL ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS