Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

ANNONS

Aktuellt

TV-kocken Tareq Taylor gästar lördagens Bomässa på Forum i Oskarshamn

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

I helgen arrangeras Bomässan på Forum i Oskarshamn för andra gången. På lördagen bjuder Bomässan på allt från spännande utställare till intressanta föreläsare bland annat kocken och tv-profilen Tareq Taylor.

Initiativtagare och arrangör av Bomässan är företaget Alarmstreet Media. Det är andra gången Bomässan arrangeras på Forum i samarbete med Oskarshamns kommun. Förutom spännande utställare bjuder mässan på massor av aktiviteter för hela familjen – allt från käpphästridning och pysselhörna till chokladhjul.

Stadsutveckling och ödehus

Förutom alla utställare så kommer Oskarshamns kommun att finnas på plats för att visa och berätta om hur vår plats utvecklas och satsningar.

På scen står Oskarshamns Stadsarkitekt Erik Hjertqvist som kommer prata om stadsutveckling och kommande projekt. Personal från samhällsbyggnadskontoret som arbetar med bygglov och detaljplaner kommer att finnas på plats.

Det kommer också att vara möjligt att få veta mer om hur kommunen arbetar med att fylla ödehus från landsbygdsutvecklare Kristina Hägg-Blecher och kommunens energirådgivare kommer också att vara på plats.

Kocken Tareq Taylor föreläser

Bomässan gästas även av den välkända kocken Tareq Taylor som nyligen utsågs till årets tv-personlighet på Kristallengalan och som gjort stor succé med tv-programmet ”Tareq Taylors matresa”. På Bomässan kommer Tareq att föreläsa om sin kärlek till mat och den spännande matresan han gjorde tillsammans med sin pappa och bror till pappans hemstad Jerusalem.

Välgörenhetsauktion

Under Bomässan kan du buda hem ett spabad som ett byggvaruhus i Kalmar har skänkt. Auktionen anordnas live och budgivningen startar på 15 000 kr. Alla intäkter går oavkortat till Kalmar Stadsmission. Värdet på spabadet ligger på över 50 000 kr.

Bomässan arrangeras på Forum för andra året i rad. Foto: Peter A Rosén

Foto: Erica Wessman (överst)

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS