Två medaljer till SOK Viljan

SOK Viljan har varit representerade vid SM i MTB-O (mountainbikeorientering) i Södertälje i helgen och där plockade föreningen hem två medaljer. Det var svenska mästerskap för såväl seniorer, juniorer, ungdom och veteraner.

I lördagens sprintdistans tog Emma Rindstig hem en silvermedalj i D16 och Åsa Bergfors samma valör i D50, där Maria Rindstig kom in som 4:a endast sju sekunder från bronset. I övrigt så tog Våge Rindstig en fin 5:e plats  i H45 och Elin Rindstig en 6:e plats i D 17-20.

I söndagens medeldistanstävlingar räckte inte riktigt insatserna hela vägen till pallen, men alla deltagare var nöjda med sina insatser. Emma Rindstig tog en 4:e plats i D16 och Åsa Bergfors en 5:e plats D50. Elin Rindstig blev 5:a i D17-20 och Våge Rindstig  kom på en 13:e plats i H 45.