Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Två spelare saknas i IK Oskarshamn när Linköping kommer till Be-Ge Hockey Center på onsdagskvällen

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

Jiri Smejkal och Jonas Engström (bilden) saknas i laget när IK Oskarshamn möter Linköping på hemmais i en träningsmatch på onsdagskvällen.

Smejkal är på väg tillbaka efter en skada och Engström har fått förhinder (han är tillbaka till nästa träningsmatch, hemma mot Malmö den 7 september).

Smejkal har varit på is och Mikael Holmqvist, assisterande tränare med ansvar för forwardsspelarna, tror att han ska kunna vara med i SHL-premiären, hemma mot Växjö den 17 september.

Emil Martinsen Lilleberg och Anthon Eriksson, som saknades mot HV71 senast (1–3-förlust), är tillbaka i laget i LHC-matchen.

Mikael Holmqvist tycker att IKO gjorde en bra insats i Jönköping, även om det blev en hel del spel i boxplay i den första perioden.

– Sedan kom vi in i det på ett bra sätt och kvitterade till 1–1 (Cam Brace, 12:10 in i tredje perioden), säger Mikael Holmqvist, som konstaterar att HV71 har ett vasst lag, som mycket väl kan vara med i toppen av tabellen under den stundande säsongen.

Hur ser IKO:s målsättning ut?

– Vi siktar på en slutspelsplats, säger Mikael Holmqvist, som tycker att det ska bli roligt att möta LHC igen.

Lagen möttes i den första träningsmatchen på försäsongen, och då vann IKO med 6-3.

Arkivfoto: Peter A Rosén

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS