Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Uffe Eriksson tappade i andra kvalomgången

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

Uffe Eriksson, Oskarshamns RRC, körde in på fjärde bästa tiden i andra kvalomgången i Bilcross-SM i Tomelilla.

Uffe körde in på tiden 2,09.77, tre sekunder sämre än i första omgången. Anledningen var en fajt i starten där Uffe hamnade efter en Volvo kombi.

Snabbast i andra omgången var Daniel Hulken Samuelsson, Gräsmark, 2.07.69. Tvåa Tobias Svärd med 2.09.19 och trea Robin Sandström, Västerås med tiden 2.09.22.

Sammanlagt efter två omgångar ligger Uffe tvåa efter Svärd och bör ha en ganska given plats i A-finalen om det håller i tredje och sista omgången. De fem bästa går till A-finalen. Det körs även B- och C-finaler med runner up för vinnaren.

Weine Svensson körde upp sig mycket bra och körde in på 42 plats med tiden 2.17.38. En förbättring på nästan två sekunder jämfört med första omgången.

Patrik Ekman förbättrade också heattiden med nästan två sekunder och körde in på tiden till 2.25.07 som räckte till 71 plats.

Tredje och sista omgången återstår innan finalerna. Månne att Weine Svensson kan få till en kanontid och knipa en finalplats.

TEXT

Conny Blomander

conny@oskarshamns-nytt.se

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS