Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

LOKAL ANNONS INFÖR EU-VALET

ANNONS

Aktuellt

Uppgifter om att IKO-supportrar ska ha misshandlat en man kan inte bekräftas av polisen

Lokal annons inför EU-valet

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS INFÖR EU-VALET

JÖNKÖPING/OSKARSHAMN

Jönköpings-Posten, JP, skriver att en blödande man – utslagen, med skador i ansiktet, men vid medvetande – hittades av en förbipasserande person vid parkeringshuset Smedjan i centrala Jönköping vid 01:30-tiden på natten mellan långfredagen och påskaftonen.

Polisen vet alltjämt mycket lite om vad som har hänt.

Enligt ett inlägg i sociala medier blev mannen i fråga överfallen av tre IK Oskarshamnssupportrar.

”Han blev nerslagen och sparkad i ansiktet upprepade gånger, med krosskador och ansiktsfrakturer som resultat”, skriver mannens kusin i ett inlägg i sociala medier:

Men polisen kan inte bekräfta detta i nuläget.

– Han hittades med skador i ansiktet. Hur de uppkommit är väldigt oklart. Ingen är gripen, säger polisens förundersökningsledare Teresia Krantz till JP.

”Polisen uppmanar de som eventuellt vet något om händelsen att höra av sig till 114 14. Händelsen utreds just nu som misstänkt misshandel”, skriver JP.

– Vi utreder om det går att få tag i övervakningsfilmer, det är prioriterat för oss just nu eftersom dessa försvinner efter ett tag, säger Teresia Krantz till JP.

Det var på långfredagskvällen som HV71 besegrade IK Oskarshamn i den sjunde och avgörande matchen i ishockeyns SHL-kval.

Arkivfoto: Peter A Rosén

+1
0
+1
0
+1
0
+1
6
+1
2
+1
1
+1
22

LOKAL ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS