UPPGIFTER TILL EXPRESSEN: Han kan vara på väg bort från IK Oskarshamn

UPPGIFTER TILL EXPRESSEN: Han kan vara på väg bort från IK Oskarshamn

2022-12-27 Av av Peter A Rosén

ANNONS: Kommunfullmäktige i Oskarshamn 12 juni 2023

OSKARSHAMN

Den 28-årige centern/forwarden Myles Powell, till vänster på översta bilden, kan vara på väg bort från IK Oskarshamn, enligt uppgifter till Expressen.

Centern Myles Powell, som gjorde mål och lirade tillsammans med Blaine Byron och Johannes Salmonsson i IKO:s tredjelina i segermatchen (6–2) hemma mot Brynäs IF på annandagskvällen, kan vara på väg till Björklöven i allsvenskan, enligt Expressen.

Myles Powell, som fick spela 11 minuter och 33 sekunder i Brynäsmatchen, har skrapat ihop sex poäng (fyra mål) på 25 grundseriematcher i IKO.

”Inte någon succé”, som Expressen formulerar det.

Enligt tidningens uppgifter ska Myles Powell, som lirade i Västerviks IK och HV71 i allsvenskan förra säsongen, vara beredd att flytta på sig.

Och Björklöven ska ha hört av sig, skriver Expressen.

Dialogen ska ha inletts för en vecka sedan, ungefär, och för att det ska bli något av det hela, så måste IKO:s general manager Thomas Fröberg hitta en ersättare och lite ekonomi, uppger Expressen.

”Björklöven vill hitta en centerersättare till Fredric Weigel som är borta till och med mars, precis när slutspelet börjar”, skriver Expressen.

Myles Powell och Blaine Byron jublar efter att IK Oskarshamns Blaine Byron gjort mål mot Frölunda
Myles Powell och Blaine Byron jublar efter ett Blaine Byron-mål mot Frölunda. Foto: Peter A Rosén
Dela gärna artikeln med dina vänner: