Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

ANNONS

Aktuellt

Utåtriktad verksamhet sökes till de pittoreska bodarna på Brädholmen i sommar

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

Oskarshamns kommun och Oskarshamns gästhamn som sköter om gästhamnen för båtar och ställplatsen på Brädholmen i inre hamnen efterlyser mer verksamhet från näringslivet och föreningslivet till de röda bodarna på kajkanten.

”På Brädholmen finns flera små pittoreska bodar – självklart ska dessa fyllas med innehåll under sommaren när turisterna finns på plats och hamnområdet sjuder av liv”, skriver Oskarshamns kommun i en nyhet på sin hemsida.

Utåtriktad verksamhet

Det finns många möjligheter för olika typer av verksamheter och nu eftersöks exempelvis hantverkare, föreningar eller kanske UF-företag som behöver en plats för försäljning.

”Vi tror att det ska vara någon typ av utåtriktad verksamhet som med sitt innehåll bidrar till en levande plats. Det är dessutom kostnadsfritt i sommar, under förutsättning att det är bra verksamhet och bra öppettider. I bodarna finns el, men inte så mycket mer. Självklart får man tillgång till toalett,” skriver Oskarshamns kommun.

Det finns totalt tre bodar som är tillgängliga att använda för verksamhet i sommar. Bodarna ingår i markarrendet för gästhamnen och det är arrendatorn Ronnie Skoglund som upplåter och avgör vilken verksamhet som passar in i området. Det är dock viktigt att verksamheten inte stör husbilsgästerna som parkerar i området.

Intresserade uppmanas kontakta Oskarshamns gästhamn.

Foto: Oskarshamns kommun

+1
6
+1
0
+1
2
+1
4
+1
1
+1
0
+1
6

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS