Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Vad är oddsen för att Nybro, Kalmar eller Västervik vinner hockeyallsvenskan? Här är svaret

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LÄNET

”På fredagen är det premiär i Hockeyallsvenskan. Nya lag i serien är Brynäs som ramlade ner från SHL och från division 1 kommer Nybro Vikings och Kalmar HC. De 14 lagen ska göra upp i 52 grundserieomgångar och sen i slutspel om den åtråvärda SHL-platsen. Brynäs är favoriter att vinna grundserien men troligast är ändå att de blir kvar i Hockeyallsvenskan även nästa säsong enligt oddsen”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

”Hockeyallsvenskan har aldrig varit hetare må vara en sliten klyscha, kanske stämmer den i år mer än någonsin. Faktum är att fler SM-titlar finns bland lagen i Hockeyallsvenskan än bland lagen i SHL. AIK, Björklöven, Brynäs, Djurgården och Södertälje har hela 44 SM-guld mot lagen i SHL som har 36 tillsammans. Det är bland de vinstrika klubbarna som möjligheten till comeback i SHL ses som störst där Brynäs är favoriter före Björklöven, Djurgården och Södertälje.”

”Vill man leta skrällar får man bege sig till Småland där Nybro, Västervik, Tingsryd och Kalmar ligger i botten av oddslistan”, skriver Svenska Spel.

– Ska Brynäs hålla för trycket och ta sig upp direkt? Pressen är främst på Brynäs men Djurgården känner alldeles säkert trycket och Björklöven har varit långt framme i flera år nu. AIK, Södertälje och Västerås smyger med bakom, säger Jonas Nilsson, PR-ansvarig Svenska Spel Sport & Casino.

Vinner Brynäs Hockeyallsvenskan inklusive slutspel
Ja 2,55
Nej 1,55

Vinnare Hockeyallsvenskan
Brynäs 2,50
Björklöven 4,50
Djurgården 4,50
Södertälje 12,00
Västerås 28,00
AIK 30,00
BIK Karlskoga 36,00
Mora 36,00
Almtuna 100,00
Nybro 150,00
Östersund 150,00
Västervik 300,00
Tingsryd 300,00
Kalmar 500,00

Se uppdaterade odds här

Genrebild: Peter A Rosén

+1
2
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
2

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS