Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Världens Barn har utsett Högsby kommun till Vänkommun för år 2023: ”Fantastiska nyheter”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

HÖGSBY KOMMUN

Världens Barn har utsett Högsby kommun till Världens Barn Vänkommun för år 2023.

– Det är fantastiska nyheter att Högsby kommun har tilldelats utmärkelsen som Världens Barn Vänkommun för år 2023. Denna prestigefyllda utmärkelse erkänner och firar kommunens engagemang och insatser för barns rättigheter och välbefinnande, både lokalt och globalt, säger Mahmoud AL Mokdad (C), som är ordförande i utbildningsutskottet i Högsby kommun.

Han fortsätter:

– Att bli utvald som Världens Barn Vänkommun är en betydande bedrift och vittnar om Högsby kommuns starka engagemang för barnens bästa. Denna utmärkelse är inte bara en ära för Högsby kommun utan också en inspiration för andra samhällen att följa efter och öka sina ansträngningar för att förbättra barns livskvalitet. Det är ett viktigt steg mot att skapa en hållbar och barnvänlig miljö, där varje barn har möjlighet att växa upp i en kärleksfull och stödjande omgivning. Grattis till Högsby kommun för denna framstående prestation, och må denna utmärkelse fungera som en uppmuntran att fortsätta arbeta mot en ljusare framtid för alla barn och unga i samhället.

Mahmoud Al Mokdad (C)
Mahmoud Al Mokdad (C). Foto: Centerpartiet
+1
17
+1
6
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
6

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS